Wednesday, December 9, 2009

Kuliah 0h Kuliah...

Assalamualaikum wbt...

Pejam celik pejam celik,dah pun nak habis kuliah kita yer.Saya tengok guru-guru pelatih KPLI SR j-QAF mode LPBS Masalah Pembelajaran ambilan Januari 2009 cukup berkobar-kobar menghadapi kuliah semester ini.

Seronoknya tengok kawan-kawan semangat.Hadapi subjek-subjek dengan semangat yang cekal.Malam pun masih ada kuliah.Inilah yang saya tengok kekuatan yang ada pada kawan-kawan semua.Sentiasa bersungguh-sungguh.

Bermula dengan Pendidikan Islam,Ilmu Pendidikan,Pendidikan Khas,PDIG,SDP dan Bahasa Inggeris pada hari ini....Banyak Ilmu yang dapat diterokai.Terima Kasih Pensyarah-pensyarah yang kami kasihi.Insya Allah ilmu-ilmu yang dipelajari ini akan kami adaptasikan di medan realiti.Insya Allah.

Sesuai dengan Motto IPGM IK tahun ini - Saya Bangga Menjadi Guru - amat bermakna buat guru-guru pelatih KPLI SR j-QAF mode LPBS Masalah Pembelajaran ambilan Januari 2009 kerana tahun inilah pelbagai cabaran dan variasi baru di perkenalkan.Bertuahlah anda semua.

Doa dan Harapan saya agar anda semua tabah dan bersemangat menghadapi segala dugaan.Bersedialah untuk menghadapi Praktikum yang bakal menjengah tiba.Jangan tension yer.Jumpa lagi Nanti.

No comments:

Post a Comment